Wat doe ik

“They always say time changes things, but you actually have to change them yourself.” - Andy Warhol

Ik ben een creatieve en ondernemende communicatieadviseur met bijna 20 jaar ervaring in het vak. Ik ben nieuwsgierig en stroop graag de mouwen op voor uw communicatievraagstuk. Ik schakel snel, ga onafhankelijk te werk en weet kansen te benutten. 

Ik werkte voor de gemeente Amsterdam voor verschillende opdrachtgevers aan uiteenlopende dossiers en projecten, van groot naar klein.

Kijk hier voor een overzicht van mijn opleidingen en werkervaring. 

Communicatieadvies

Ik denk graag de communicatiestrategie voor uw project uit en stel een helder communicatieplan op. Ik organiseer en ondersteun bij de productie van uw off- en online communicatiemiddelen.

Vervangen 

Gaat uw communicatieadviseur met verlof of sabbatical? Heeft u iemand nodig die direct aan de slag kan? Ik ben bekend met een veelheid aan thema’s en dossiers. In no time sta ik voor uw project met de laarzen in de modder.


Tekstschrijven

Een complexe tekst voor breed publiek geschikt maken? Ik schrijf graag en ben een kei in redactie. Ik haal de essentie uit complexe teksten en maak die toegankelijk en duidelijk. Ik denk ook graag met u mee over illustraties. 

Factor C

Wilt u met een project starten maar heeft u nog geen idee van de stakeholders? Wilt u een analyse van het krachtenveld en gelijk een overzicht van de belangrijkste stappen en de kernboodschap? Ik bereid samen met u een Factor C sessie voor uw medewerkers voor.

Inspraak organiseren

Lastig thema met uw belanghebbenden te bespreken? Inspraak zo organiseren dat mensen zich gehoord en betrokken voelen? 
Ik help u met de juiste vorm, programma en nazorg.

Creatieve brainstorm

Nog geen helder beeld van uw project? Gebrek aan ideeën? Zet de rechterhelft van uw brein en die van uw projectteamleden flink aan het werk met een creatieve sessie. Goed voor een energiek en enthousiast begin van het werk met massa's inbreng. 


De foto's op deze pagina maakte ik op Scheepswerf De Hoop. Deze werf vestigde zich in 1886 in Tolkamer.

Copyright © All rights reserved.
Using Format